ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τον τόπο μας, σε ένα χώρο που η οικογενειά μας δημιούργησε το 1995 και τον φροντίζει πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό, με την ίδια αγάπη....

Καλωσωρίσατε στο Archipelago Studios!

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Διακεκριμένες διακοπές...

ArchipelagoTo Archipelago Studios, χτισμένο στα πρότυπα της παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, βρίσκεται στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων, λιγότερο από 100 μέτρα από την θάλασσα και απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Νάουσας, συνδυάζοντας έτσι την απομόνωση και την ηρεμία με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο.

Η Νάουσα, κτισμένη σε ασφαλή κόλπο, στις βόρειες ακτές της Πάρου, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο γραφικά λιμανάκια στο Αιγαίο. Έχει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και έντονη νυχτερινή ζωή. Στο μικρό, προστατευμένο λιμανάκι με φόντο τα δεκάδες ψαροκάικα και τα ερείπια του Εννετικού Κάστρου , χτυπάει η καρδιά της Νάουσας. Σήμερα οι παλιές αποθήκες των ψαράδων έχουν μετατραπεί σε μπαράκια, καφενεία και ουζερί που σερβίρουν φρέσκους θαλασσινούς μεζέδες.

Μία βόλτα στα στενά ασπρισμένα δρομάκια της, θα αποκαλύψει την ομορφιά αυτής της νησιώτικης πολιτείας που διατηρεί το χρώμα και την φυσιογνωμία της συνδυάζοντας γοητευτικά το παρελθόν με το παρόν. Γύρω από τη Νάουσα συναντάμε υπέροχες παραλίες κοντινές και μακρινές (Πιπέρι, Μοναστήρι, Κολυμπήθρες, Άγιοι Ανάργυροι, Λάγγερη, Σάντα Μαρία).

 

τα Νέα μας

θαλασσινα νέα και απιθανες προσφορες

Κράτηση

 

From
To
 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πείτε μας τη γνώμη σας...